DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er kommet et ekstra fokus på rygning på mange arbejdspladser, da der nærmest ikke findes nogen arbejdspladser hvor man kan få lov til at ryge mere. Derfor er rygning for alvor kommet på skemaet ved mange arbejdspladser, da de flest virksomheder helst så, at deres medarbejdere stopper helt med at ryge. Der er dog kommet flere alternativer på marked, som kan hjælpe mange i overgangen til et fuldstændig rygestop.

E-cigaretter kan være et godt alternativ

Da mange kan have svært ved at kvitte smøgerne, fra den ene dag til den anden, findes der nogen alternative muligheder som man kan prøve. Her er e-cigaretter en god mulighed. Med e-cigaretter har man mulighed for selv at vælge smagen, som kommer igennem e væske, som bliver tilsat i e-cigaretten. Mange har fået stor glæde af e-cigaretter, da man også selv kan bestemme, hvor meget nikotin der skal tilføres. Det er derfor en god mulighed for at trappe ud af ens afhængighed, når man kan være med til at sætte ens dusin ned. Det kan sågar være, at man en dag slet ikke behøver at tilføre nikotin til ens e-cigaret, og man er derfor kommet langt med sit muligt rygestop.

Flere arbejdspladser gør en stor indsats

Mange virksomheder og arbejdspladser er begyndt, at gøre en stor indsats for at hjælpe deres ansatte med at kvitte smøgerne. Flere er begyndt at tilbyde rygestops kurser, hvor medarbejdere har mulighed for at melde sig på et hold. Flere virksomheder er derfor begyndt at gøre en stor indsats for deres medarbejdere, så de også kan kvitte cigaretterne på den lange bane.

At der er kommet et ekstra fokus på rygningen, inden for de seneste par år, er der vidst ingen tvivl om. Samme tildens ses også ved virksomheder, som også er begyndt at gøre en indsats for deres ansatte på området. Det er en positiv udvikling, hvis man gerne vil rygning til livs.

EFTERLAD ET SVAR