DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der kan være mange grunde til at leje et mødelokale. Det kan være, at jeres kontorer ikke er indbydende nok, at I ikke har de fornødne faciliteter eller noget helt tredje. Det kan også være, at I simpelthen bare er ude på at imponere dem, I skal holde møde med — og der er det ikke altid, at ens eget kontor er tilstrækkeligt, og derfor kan det være en løsning at leje et mødelokale. Men hvordan ved I, hvad I skal leje? Hvad skal I være opmærksom på?

Først og fremmest er der nogle ting, I helt sikkert skal have i tankerne, før I indgår en lejeaftale. Det kan nemlig ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis I vælger forkert. Ikke bare på grund af lejen, men ligeledes hvis der er tale om et vigtigt kundemøde, der gerne skulle munde ud i en aftale — gør den ikke det, mister I penge. Derfor er det altså vigtigt, at det hele går op i en højere enhed.

Omgivelserne kan være afgørende

Omgivelserne betyder meget for, hvilket indtryk I vil give dem, I skal holde møde med. Det betyder selvfølgelig ikke noget, hvis det er et internt møde — medmindre I gerne vil lidt væk fra hverdagens trummerum. Måske for at få lidt mere inspiration. Men skal I derimod holde et møde med vigtige potentielle kunder, hvor der skal laves forretningsaftaler, så betyder det i høj grad noget.

Hvis I viser, at I har gjort noget ud af overvejelserne omkring mødestedet, så viser I nemlig også, at I bekymrer jer og tager det potentielle samarbejde seriøst — og det kan i sidste ende være dét, der er afgørende.

Det kan ofte være en god idé at holde mødet lidt afsides; eksempelvis på et af Sinaturs fantastiske hoteller, hvor der er mødelokaler og —faciliteter. Det specielle ved disse hoteller er, at de alle har naturen som omdrejningspunkt. De er nemlig hver især placeret i naturskønne områder. Her har I desuden mulighed for at trække mødet ud under åben himmel. Det giver fornyet energi og er en smule mere inspirerende.

Det er selvfølgelig en dyrere løsning, men i sidste ende kan I komme til at tjene penge på det, hvis aftalen går i hus.

Skal der være forplejning til mødet?                                                     

Det er vigtigt, at beslutte jer for, om der skal være forplejning til mødet. Det er der mulighed for rigtig mange steder, men hvis I vælger et sted, hvor der ikke er forplejning, skal I selv huske ting som kaffe, frisk frugt, vand, sodavand og nogle snacks.

Hvis mødet er længerevarende, kan det være forfriskende med et måltid mad. Overvej derfor, om I skal spise, hvor I befinder jer, eller om I selv vil finde en god restaurant, hvor I kan fortsætte mødet over en bid mad. I mange tilfælde kan det være forfriskende at skifte omgivelserne ud, hvis det er et møde, der tager lang tid — eksempelvis hvis det strækker sig over flere dage.