DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Langt de fleste virksomheder ønsker naturligvis, at der er pænt og rent hos dem. Om det så er et kontor, en klinik, en butik eller noget helt fjerde er underordnet. Nogen vælger at klare det selv, men de fleste virksomheder af en vis størrelse, vælger et professionelt firma, der tilbyder erhvervsrengøring, så de er sikre på, at det bliver gjort ordentligt og ikke mindst professionelt.

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket rengøringsfirma i vælger til at klare “det beskidte arbejde” for jer. Alene i København er der på den gode side af 1000 rengøringsfirmaer, og det siger sig selv, at der stor forskel på hvor gode og ikke mindste pålidelige de er.

Inden man vælger leverandør, bør man derfor undersøge markedet grundigt. For det første bør du vælge en virksomhed der har eksisteret i mange år, og ikke en der lige er dukket op ud af det blå. Når man hyrer et firma til at gøre rent, er der også tale om en tillidserklæring, da man typisk overlader nøgler alarmkoder og lignenden til dem. Derfor er det også rart at vælge nogen, som har været i branchen i mange år, og dermed har opbygget en eller anden form for troværdighed i forhold til deres kunder.

Selvom det ikke alt sammen behøver handle om penge, kan det også være en god ide lige at kigge på deres regnskaber, hvilket du eksempelvis kan gøre på hjemmesider som proff eller cvr. Hvis de har overskud går det godt, men hvis der er et årelangt underskud, kan man godt frygte, at de for det første kan gå konkurs, men også at de har for travlt med at skrabe penge ind og derfor ikke har tid til at gøre sig umage.

Du kan naturligvis også tjekke virksomheden på sider som trustpilot eller kigge på deres bedømmelser på Facebook. Man skal aldrig tro på alt hvad man læser, men hvis der er en overflod af 1 og 2 stjernet anmeldelser, er det et godt tegn på, at der er noget galt.