DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi lever i en hverdag, hvor der sker en masse ting, og vi arbejder på en arbejdsplads med en masse forskellige mennesker med forskellige helbred. Og selvom nogen af os ikke har et særligt godt helbred, så skal der jo mad på bordet. Og når vi bruger så mange timer af vores liv på arbejdet, så sker der jo også ulykker en gang imellem, især hvis man har et fysisk hårdt arbejde. Og når disse ulykker sker, så skal man være klar til at kunne skride ind og hjælpe.

Førstehjælpskursus til kørekort

De fleste kommer på et eller andet tidspunkt i deres liv igennem et førstehjælpskursus, og mange tager det i forbindelse med deres kørekort. Det er jo helt naturligt, at man skal kunne udøve førstehjælp i forbindelse med færdselsuheld. Men selvom at dette førstehjælpskursus varer omkring 8 timer og for det meste er meget veludført, så er der desværre mange unge mennesker, som ikke husker på hvad de har lært. Eftersom de unge ikke husker hvad de har lært, kan det i uheldige situationer ende fatalt, hvilket gælder i alle situationer.

Førstehjælpskursus på arbejdet

Det bør dog ikke kun være i forbindelse med kørekortet, at folk lære førstehjælp. Alle virksomheder burde holde et førstehjælpskursus for deres ansatte, og det samme bør alle skoler og undervisningsinstitutioner. På den måde sikre man sig, at næsten alle er opdateret, når det kommer til førstehjælp. Hvis man arbejder på en fysisk hård arbejdsplads, hvor der ofte er større risiko for ulykker, er det især vigtigt, at man hurtigt kan reagere og hjælpe, personen som er kommet til skade. Hvis alle ansatte i virksomheder rundt i Danmark kan udøve førstehjælp, vil vi kunne redde mange liv. Dette gælder ikke kun folk på arbejdspladser, men også tilfældigt forbipasserende som kommer ud for en ulykke eller får et hjerteanfald.