DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du også en af dem som er kørt træt af, at trække din data ud fra flere forskellige softwareprogrammer? Vi har det perfekte værktøj til din virksomhed i denne artikel.

Hvis du gerne vil kunne fremvise din virksomheds data på en nem og enkel måde, foran dine medarbejdere eller interessenter, så oplyser vi dig om det perfekte værktøj lige her.

ERP er et software værktøj som gør det muligt for dig at samle dine data fra fx økonomi, salg, lager, produktion og indkøb. Dette system gør det muligt at samle alle disse områder så du nemt og hurtigt kan se de data som du står og skal bruge. ERP-systemet vil for din virksomhed dermed resultere i en optimerede arbejdsgang, produktion, og afrapportering af din data. Du vil derfor i sidste ende også spare penge på bundlinjen.

ERP-systemet sørger for at det bliver nemmere for jer, at nå jeres interne succeskriterier, og i styrker dermed jeres virksomheds strategi.

Økonomien vil med dette system blive samlet et sted, og du er derfor sikker på at budgettet ikke løber løbsk, når der både skal betales regninger, løn vedligeholdelse osv.

Fejl bliver hurtigt opdaget, og dette forkorte fx arbejdsprocessen, da du kan finde fejlen med det samme og få den rettet. Du skal derfor ikke bruge alt for mange lønkroner på at lede efter en fejl i flere forskellige systemer.

Jeres arbejdsproces bliver forkortet, hvilket betyder at jeres virksomhed ud af til ser mere præsentabel ud for jeres kunder. Det gør både ledelsen og medarbejderne, da de vil nå deres mål, og det fremstår derfor tydelig at i har dygtige medarbejdere.

Til sidst sørger du selvfølgelig også for at du har styr på din CRM, og du kan derfor hurtigt finde de oplysninger du har brug for om dine kunder, når du fx skal udtænke nye strategier.