DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du leje en kran? Gør det mobilt!

Der kan være flere grunde til, at man har brug for at leje en kran. Der kan være endnu flere gode grunde til, at man gerne vil leje en mobilkran.

En mobil kran kommer hurtigt frem

Hvis du eller I skal leje en mobil, så er en af fordelene ved en mobil kran, at den kan leveres hurtigt. Den er jo ikke en lige så stor og omfattende en maskine, som mange af de traditionelle kraner er, hvorfor den også kan blive hurtigere leveret. Den er nemlig nem at transportere, man placerer den blot på et stort fartøj – en lastbil.

Der er derfor mange kranleverandører, der tilbyder at komme hurtigt med de mobile kraner.

Du skal have tilladelse

Når man lejer en mobil kran af et firma, så er det essentielt, at man sikrer sig, at man har strækningstilladelse fra politiet, hvis kranens størrelse kræver dette. Dette gør man ved at udføre en blanket, som man sender til politiet. Dette skal gøres i god tid, da politiet skal have tid og mulighed for at kigge på din sag og godkende den.

Der er dog også flere kranleverandører som tilbyder at hjælpe med dette. Sådan en kan du jo altid lede efter, hvis du er bange for at komme i strid med loven.

En mobil kran er god til de små områder

Mange vælger leje af mobile kraner af den grund, at kranerne er særligt gode til at udføre de opgaver, hvor der ikke er plads til at opstille en stor, traditionel kran.

Selvom den mobile kran er mindre end mange andre kraner, så betyder det ikke, at den ikke er kraftfuld. En mobil kran kan have en enorm strækkeevne – og så kan de også sagtens klare tunge byrder – men det variere naturligvis alt efter, hvilken kran du vælger. Derudover kan den køre 60 kilometer i timen, hvilket er ret imponerende for så kompliceret en maskine.

Der findes naturligvis forskellige mobile kraner, og hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge til den opgave, du skal udføre, så er det en god idé at finde en kranservice, som kan tilbyde professionel vejledning.