DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ved at være sidst på måneden, og du skal til at lave det månedlige regnskab for 57. gang.

Hvorfor ikke vælge at bruge din tid på noget andet, og automatiser dine gentagende arbejdsprocesser. Hvis du godt kunne tænke dig at frigøre en masse tid, og lette arbejdsflowet, så skal du helt sikkert overveje et ERP-system til din virksomhed.

Vi vil i denne artikel fortælle hvorfor du skal vælge at bruge Softwaren Microsoft Dynamics Nav, og hvordan den kan hjælpe dig og din virksomhed.

I 2005 overtog Microsoft firmaet Navision A/S, og udgav ERP-systemet Microsoft Dynamics Nav.

Microsoft Navision er et fremtidssikret økonomisystem, som samler virksomhedens økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, produktion og projektstyring til én samlet løsning. Denne løsning gør det derfor muligt for dig at sammenbinde alle dine forretningsapplikationer, data, dokumenter og enheder. Alt bliver samlet i en cloud, og giver dig den bedste brugeroplevelse, og sikre dermed at du har fuld kontrol over virksomhedens økonomi og processer.

Med denne cloud løsning, sikre du dig et fantastisk overblik, og du slipper for at skulle lave gentagende arbejdsopgaver måned efter måned. Du giver dig selv friheden til at lave andre arbejdsopgaver, og vil lette på arbejdsflowet i hele virksomheden. I vil derfor kunne være mere produktive hver eneste dag, og ud af til se mere attraktive ud for evt. nye kunder.

Ventetid på nødvendigt data vil også være slut, de alle i virksomheden kan tilgå Microsoft Navision, og du betaler derfor ikke spildte lønkroner hver eneste måned.

Microsoft Navision er virkelig brugervenligt, og alle kan anvende det. Det vil ikke føles fremmede for jer, da det har samme brugerflade som Microsofts andre tjenester fx Word og Excel

Så hvis du gerne vil optimere din egen samt til medarbejders arbejdsproces, og skabe vækst i din virksomhed, så skal du uden tvivl investere i dette ERP-system.