DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du privat udlejer af boliger eller administrerer du en ejendom i en boligforening? Så kan det blive en dyr fornøjelse for dig, hvis lejerne begynder at klage over diverse skader, som f.eks. fugtskader, skimmelsvamp eller andre problemer. Det er dog ikke uundgåeligt at dette kommer til at ske. Når disse skader opstår i lejligheder, så er det ikke lejeren, det går ud over – det er udlejeren, der skal sørge for og betale for at få fjernet skimmelsvamp eller få affugtet lejligheden. Der findes dog en rigtig god løsning på det problem: skadeservice.

Hvad er skadeservice?

Skadeservice går ud på at man laver en aftale med en virksomhed, der kan rykke ud, når der opstår bl.a. fugtskaber, problemer med skimmelsvamp eller lignende hygiejneproblemer. Det kan ske i forbindelse med oversvømmelse, der medfører problematiske fugtskader og skimmelsvamp. Skadeservice afhjælper problemerne ved f.eks. at affugte lejligheden og også ved at behandle vægge og gulve mod skimmel og bakterier efter oversvømmelser.

Hvordan skal du investere i skadeservice? 

Hvis skaden er sket, skal det gå hurtigt. Der skal komme nogen ud hurtigst muligt, som kan hjælpe med de opstående problemer som f.eks. skimmelsvamp og fugtskader. Der er dog ingen garanti for at et firma har tid til at rykke ud med det samme – medmindre du selvfølgelig har en aftale med dem. Hvis du har en fast aftale med en skadeservice, så rykker de ud med det samme og kommer problemerne til livs så hurtigt som overhovedet muligt – fordi tid er penge. Du skal på den måde ikke vente lang tid, før skadeservice kommer fordi – og du risikerer således ikke at skaden bliver større og større og vokser dig over hovedet.

Hvis du investerer i professionel skadeservice, så ved du også at de kender problemer – og de kender løsningerne endnu bedre. Der er meget, man selv kan gøre for at udbedre disse problemer, men der er ingen, der ved mere end en professionel skadeservice – og så ved de også, hvordan man håndterer disse problemer på den mest effektive måde. Så invester i skadeservice og spar både tid og penge på dårligt gør-det-selv-arbejde. De ved, hvad der skal til for at din ejendom kommer i god stand igen på ingen tid.

Er du blevet overbevist om at skadeservice er det rigtige for dig? Læs mere om skadeservice her.