DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes efterhånden mange måder at tjene penge på sommerhuse, hvoraf udlejning naturligvis er en af de mest almindelige.

Du kan dog potentielt tjene væsentligt flere penge i sommerhusbranchen på en helt særlig måde, hvis du bare har hænderne skruet rigtigt på og har de rigtige kontakter.

Måske synes du, at ovenstående lugter en smule kriminelt, men der er faktisk bare tale om opkøb af billige sommerhuse, som via nedrivning erstatter med splinternye, lækre sommerhuse.

Hvis du fx er tømrer eller murer, burde det nemlig ikke være noget stort problem at klare meget af byggearbejdet selv. Og hvis du samtidig kender nogen, der kan hjælpe dig med de ting, du ikke selv kan finde ud af, kan du hurtigt spare rigtig mange penge på byggeprojektet.

Hvis du samtidig sørger for at købe et sommerhus med en god placering og en god grund, vil du nemt kunne score kassen på et sådant køb.

Men hvordan kommer man lige i gang? Og hvordan river man et sommerhus ned?

Lav din research

Før du kaster dig ud i et projekt, som det stod beskrevet ovenfor, bør du indledningsvist lave en grundig research af det sommerhus, du ønsker at købe, samt området.

Blandt andet skal du sikre dig, at der ikke er uforudsete faktorer, der potentielt kan sænke værdien af dit sommerhus så meget, at du ender med at kører en underskudsforretning. Dette kunne for eksempel være, hvis området let bliver oversvømmet, eller hvis der er planer om, at der skal anlægges en motorvej meget tæt på.

Disse eksempler er selvfølgelig kun hypotetiske scenarier, men det kan faktisk være situationer som disse, der kan ende med at hive en masse ekstra penge op af lommerne på dig. Sørg derfor altid for at du ikke overser noget, når du underskriver kontrakt om køb.

Få fat i et professionelt nedrivningsfirma

Når det kommer til at rive bygninger ned, kan det være ufatteligt farligt at gøre det selv. Kontakt derfor et professionelt nedrivningsfirma, der kan gøre arbejdet sikkert og ordentligt.

Hvis du finder de rigtige, vil du desuden kunne undgå at skulle betale i dyre domme for, at de kan komme og rive dit sommerhus ned.

Men hvordan finder man et godt nedrivningsfirma? En god idé kan være et søge på ”nedrivningsfirma” og din by/region på Google. Eksempelvis vil du med søgningen nedrivningsfirma Sønderjylland præsenteres for firmaet J. Jensen A/S som er et nedrivningsfirma med meget fornuftige priser, stor fleksibilitet og dygtige medarbejdere.