DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du i færd med at åbne op for dit eget spisested? Og skal du i den forbindelse finde frem til de møbler, der skal udgøre den rette stemning og den rette atmosfære i nogle hyggelige omgivelser? Så er der nogle få ting, som det er vigtigt, at du tager med dig i dine overvejelser – især når det kommer til de møbler, som folk skal sidde i og ved, idet de kan have en stor betydning for, hvorvidt dine kunder bliver tilbagevendende eller ej. Læs mere om det lige her nedenunder.

Bordet skal have god plads

Når man går ind på en restaurant, skal man have en fornemmelse af, at man sætter sig godt til rette. Derfor skal man føle sig tilpas ved det bord, hvor man snart skal indtage sin bestilte mad. Bordet skal derfor være i en god højde, således man ikke føler sig enten klemt sammen eller overrumplet. Bordet skal desuden være let at tørre over, således det også er let for dig at holde niveauet klinisk. Sørg også for en god størrelse, så der er plads til flere tallerkner og eventuelt også den pynt, som du gerne vil have til at stå der uden, at det kommer i vejen for de spisende gæster.

Stolene skal passe i højden

Dernæst skal du sørge for nogle gode stole. De skal være behagelige at sidde i, således man får lyst til at læne sig tilbage og slappe af i dine omgivelser. Sådan sikrer du nemlig, at dine gæster har lyst til at blive i længere tid og måske lige bestille en ekstra dessert. Stolene skal passe i højden til bordet, således armene kan hvile ubesværet herpå, og derfor skal du være omhyggelig i din udvælgelse. Tag derfor et kig online og find et stort udvalg af praktiske og flotte stole til restauranter.