DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som virksomhed er det vigtigt, at man har de rigtige kontorlokaler. Lokaler, der inspirerer og supplerer, så arbejdsgangen kommer til at foregå så glidende som muligt. Men hvordan finder man de rigtige lokaler? Vi gennemgår her de muligheder, du har.

Hvor meget plads har I brug for?

Først og fremmest er det vigtigt, at I ser på, hvor meget plads I har brug for. Det kan være svært at vurdere, hvis virksomheden er i sin spæde begyndelse, og det derfor forventes, at der ansættes flere medarbejdere i løbet af noget tid. Det skal altså ikke bare være et skøn, men en nøje udregning af, hvor meget i forventer at vækste i de kommende år. Det er dyrt at flytte kontor, og man skal helst holde det til et minimum.

Er I ikke mange ansatte?

Hvis ikke I har brug for meget plads, fordi I ikke er mange, der er ansatte, så kan I starte med at booke jer ind på et kontorhotel, hvor der bliver sørget for, at I har internet, rengøring og andre faciliteter, I ellers skal sørge for. Samtidig er det heller ikke dyrt, hvis I skal flytte kontorer, fordi det ikke er jeres egne ting, der står på kontorhotellet.

Er I helt i den spæde begyndelse, eller har I bare ikke brug for ret meget plads, er der også den mulighed, at I kan sidde på café. Her har I mulighed for at sidde uden at betale husleje — udover at I selvfølgelig skal købe en kaffe, en kage eller noget andet på caféen, hvis I vil blive siddende der.

Er I mange ansatte?

Hvis I er mange ansatte, er det en god idé at have meget plads. Find et lokale, der kan rumme jeres ansatte, lager eller andet, I har brug for. Det er også en god idé at overveje noget erhvervsflytning af en art, hvis I i forvejen flytter fra lokaler, hvor der er meget plads.