DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis man har en virksomhed, hvor der er mange køretøjer, der kører rundt, så er det rigtig godt at holde styr på, hvor disse køretøjer bevæger sig hen. Det kan man heldigvis også holde styr på – og så er det faktisk ikke særligt svært, hvis man benytter sig af flådestyring.

 

Hvad er flådestyring så?

Men hvad er så flådestyring, og hvordan kan det bruges i virksomheden? Helt konkret så handler det om, at man ved hjælp af avanceret computerteknologi kan spore alle virksomhedens køretøjer via GPS og satellittjenester. Det betyder, at man kan styre hele sin flåde af køretøjer, og man har altid overblik over, hvor de forskellige køretøjer befinder sig.

 

Få det rette overblik

Det er vigtigt, at man har et overblik over sin flåde af køretøjer. Det kan godt være, du stoler nogenlunde på dine ansatte, men i princippet så ved du aldrig, om de kan finde på at tage en omvej forbi tanken eller andet, når de er ude på arbejdsopgaver. Hvis de ved, at der er GPS i det køretøj, de transporterer sig i, så vil de nok sørge for ikke at tage nogen omvej. Som chef ved du sikkert godt, at ”tid er penge”, og derfor er der ingen grund til, at de ansatte spilder tiden på noget, der ikke handler om arbejdet.

 

Hvor kan man bruge flådestyring?

Man kan bruge flådestyring i alle køretøjer – der er ingen undtagelse. Det kan f.eks. bruges i både, i anlægsudstyr, i varevogne, ladvogne og alle andre slags køretøjer eller maskiner. Du kan altså bruge flådestyring, uanset hvilke transportmidler I bruger i virksomheden. Så er du sikker på, at arbejdstiden bliver brugt godt, og du skal ikke sidde og bekymre dig om, hvorvidt der er penge, der er arbejdstid, der går spildt.