DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som moderne erhvervsmand er det uhyre vigtigt, at man udover at have den nyeste model, også har styr på udviklingen og rygterne omkring de kommende modeller – særligt indenfor Apple – hvor der er en jungle af rygter. Derfor har vi fundet de seneste rygter om den kommende iPhone.

I år er det 10 år siden, at den første iPhone så dagens lys. Lederen og alle lederne – Steve Jobs præsenterede i Silicon Valley den lille telefon, som for altid ville forandre markedet for teknologi, men også måden vi bruger vores telefon på i det daglige. For betydningen har været stor. Man kan jo tænke sig til, hvor Nokia havde været i dag, hvis de havde lanceret en lignende model.

Slutter med knapper

På tiendeåret for iPhones lancering barsler Apple nu med en ny model, og den skulle efter rygtesmedenes ord enten bære navnet iPhone 8 eller iPhone X – for ligesom at markere jubilæet. Apple har tidligere brugt X til deres mac-produkter og styresystemer.

Det nyeste rygte er nu også, at det vil være slut med knapper for brugerne af Apples smartphones. Man fjerner knappen og lader altså skærmen vokse sig endnu større og til at dække hele telefonens overflade. Således vil det bliver den første smartphone med såkaldt fuldskærm, som altså også siger farvel til home eller hjem-knappen.

Smil, du er på

Men hvordan låses telefonerne så op, når Apples seneste innovation med fingeraftrykscanner i hjem-knappen nu udgår? Jo, ifølge vedholdende rygter vil kameraet have en altid aktiv ansigtsscanner, som med ansigtsgenkendelse vil lade dig få adgang til din telefon. Denne teknologi er allerede stor i asien og udbredes altså nu til resten af verden.

Men husk at sammenligne mobilpriser inden du går i den lokale Humac, for rygterne siger, at Apples seneste skud på stammen bliver meget dyrere end hidtil set. Helt op til 10.000 kr for en smartphone, siges det ifølge markedsanalytikere.