DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi ved alle at julen er en travl tid for familien. Det skal købes julegaver og der skal være styr på julemaden. Ligeledes er julen en kort måned, rent arbejdsmæssigt, så der er mange timer der skal nås på kortere tid. Udover at det er en travl måned for os almindelige mennesker, er det også en fest for indbrudstyve. For når mange mennesker er ude af huset for at fejre julen med deres nærmeste, går tyvene på rov. I julen 2016 er har heldigvis ikke været så travl for tyvene i forhold til sidste år, oplyser rigspolitiet. Vi har taget et kig på de dele i landet som er hårdest ramt, og giver nogle bud på at holde tyvene væk fra netop din bolig.

Antallet af indbrud i julen 2016 er heldigvis faldet, og lidt overraskende faldet 1/3 i forhold til sidste år. Det samlede antal indbrud i juledagene mellem 20. og 26. december var på 760. I 2015 blev der anmeldt hele 1205 indbrud i julen. 2016 var første år i 5 år hvor antallet er under 1000 indbrud. Det virkelig positivt, og det tyder på at vi er blevet bedre til at sikre boligen. Dog kan vi blive endnu bedre til at sikre boligen.

Lys ved huset og en nabos bil parkeret i indkørslen, mens du er væk, er en god måde at holde tyven væk. Ligeledes er det en god idé at få tjekket op på låsene ved at din lokale låsesmed kigger forbi og giver låsene et sikkerhedstjek.

Tilmeld jer nabohjælp

En rigtig god måde at sikre boligen på er ved at have et godt samarbejde med naboerne. Tilmeld jer nabohjælp og hjælp hinanden med at overvåg hinandens boliger når i er ude af huset. På nabohjælp.dk kan man orientere hinanden om, hvornår man er på ferie, så I ved, hvornår I skal holde øje med hinandens hjem. Man kan ligeledes sende en advarsel ud, hvis I ser noget mistænkeligt i området.