DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Den online julehandlen sætter igen rekord og online salget stiger markant fra sidste år. Flere danske webbutikker skød salget flot i gang på Black Friday, hvor salget gjorde, at posten fik den travleste dag i historien. Black Friday er blevet dagen som starter julesalget, og i følge en rundspørgen fra analysefirmaet Wilke, viste det sig at 62% af kunderne, som købte vare på Black Friday, købte julegaver. Ligeledes blev der spurgt ind til om kunden kendte til den nye udsalgsdag Black Friday, hvor hele 98% svarede ja. Men hvad siger de enkelte onlinebutikker til julehandlen og hvad er deres forventninger. Vi har undersøgt sagen, læs med her.

Traditionen tro er december måned en ekstra travl måned hos pakke firmaerne og hos posten. Efter Black Friday måtte posten ud med mere end 600.000 pakker, som er bestilt gennem webbutikker, hvilket uden tvivl er rekord for posten. For at kunne håndtere alle disse omdelinger, er alle PostNords medarbejder på arbejde denne dag, hvilket svarer til 900 omdelere mere end på en normal dag, udtaler Morten O. Nielsen, som er kommunikationschef for PostNord.

Bestil dine pakker inden d. 22.

Mange online butikker garanterede at alle pakker bestilt inden den 22., når frem inden den 24. december. Det gjorde bl.a. nail4you.dk, som er en online butik, som sælger alt inden for negle art. Webshop ejer Per Valsted, udtaler ligeledes at Black Friday, har været den bedste dag rent omsætningsmæssig i butikkens historie. Dog havde butikken mange bestillinger d. 22. og 23. december, hvilket betød at varerne ikke nåede frem. Næste år må vi finde alternativer for at kunderne kan afhente pakker senere.

Online butikken Stylepit har gjort noget ekstraordinært for at kunder, som har bestilt deres gaver i sidste øjeblik, kan hente pakkerne alternativt vis. Butikken lader kunderne købe julegaverne helt frem til d. 23. december hvorefter de har kunne afhente varerne i en stor lastbil foran Børsen i København.