DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julen vare lige til påske

Julen er ovre og de fleste virksomheder har givet deres ansatte julegaver og har afholdt julefrokost. Tiden er kommet til at få pustet lidt ud igen, men ikke alt for længe. Påsken er lige om hjørnet og dette kunne være en god lejlighed til at give sine medarbejdere og evt. sine kunder og partnere en lille påske hilsen. Selvom at julen er overstået, så er den det ikke alligevel, for julen vare lige til påske. Ligesom julegaver og julefrokost er en fast tradition i virksomheder, så er en påske hilsen også. Det er virksomhedens chance for at forkæle deres ansatte, så de vil følge sig mere værtsat. En lille hilsen engang i mellem, kan gøre en stor forskel for den enkelte medarbejder.

Giv chokoladeæg i påskegave

I påsken er påskeharen ude og gemme sine lækre æg og det er lige præcis æg, som er en god ide at give i gave. Men det skal selvfølgelig ikke være normale æg, men lækre chokoladeæg. Hos Shophojgaard.dk kan jeres virksomhed vælge imellem forskellige pakker med delikate påske chokoladeæg. Der er forskellige prisklasser at vælge og derfor er der mulighed for alle virksomheder, at give deres ansatte en hyggelig påske hilsen. Alle påskegaverne kan findes her på siden. Dette er en god tradition og skabe glæde i hele virksomheden, som vil smitte af på alle.

Selv de små ting tæller

Det er ikke kun de ansatte i virksomheden som kan nyde godt af påskegaver, det kan virksomhedens kunder også. Det ville kunne skabe en god relation og kontakt imellem jer og måske give jer et bedre samarbejde i fremtiden. Det kan godt betale sig en gang i mellem at pleje sine kunder, selv om det ikke er det store at give en påskegave. De små ting tæller ofte meget i den henseende. Det er det hele vær at være gavmild over for dem, som betyder noget for virksomheden og den forretning.