DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Danmarks hovedstad er noget helt særligt. En smuk og velfungerende by som både de lokale men også mange turister elsker at bruge og opholde sig i.

Lækket design

Danmark er de seneste år blev ekstra kendt for design og coolness. Det er også noget, der har smittet af på København. Det er virkelig en by med mange en gennemdesignet helhed, mange smukke bygninger og mange små lækre detaljer. En af dem er den velkendte bænk i det klassiske design.

En klassisk bænk

Københavnerbænket har udviklet sig at være et ikon og for rigtig mange en del af indbegrebet af København. Der er tale om et design, der var populært helt tilbage i 1700-tallet. Den har et udseende, der passer perfekt in i både det københavnske byrum, men også i parker og haver.

Støbejern og planker

Københavnerbænken har dig klassiske udseene. Den er fremstillet me gavle i malet støbejern og så bruges der planker i hårdttræ. Enderne, i støbejern, vejer 35 kg stykket, og er lavet, så du kan klare sig i det, ofte hård, danske klima. Det som mange forbinder med Københavnerbænkens klassiske look er det spiral-armlæn, der giver mulighed for at få et behageligt greb om det.

Du kan få din egen bænk

Det er faktisk muligt at du kan købe din egen københavnerbænk. Og du kan ovenikøbet få den i flere varianter. Der findes ovenikøbet en miljøvenlig udgave, hvor plankerne er lavet i genbrugsplast. En helt unik løsning lavet af firmaet By Bang. Og faktisk kan du også få et københavnerbord, der er lavet i samme design, og du kan så bygge dit eget københavnerbordbænkesæt.

Om By Bang

Virksomheden By Bang er en dansk producent af produkter til uderummet. By Bang har base i Randers, og designer og fremstiller selv forskellige produkter til brug i byrum og i parker. Fokus er på byrumsinventar af højere kvalitet og der er tænkt over detaljerne.