DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du skal vælge IT-løsning er det, som mange fejlagtigt tror, ikke størrelsen på virksomheden, der afgør platformen.nFor uanset om du er en mindre, mellemstor eller stor virksomhed, gør du klogt i at vælge en cloudbaseret tjeneste.

En sådan kunne f.eks. være Microsoft Azure er en samling af cloudbaserede tjenester, hvor dine systemer hostes på Microsofts dataservere i stedet for virksomhedens egne. Det er også heraf navnet “cloud” eller “i skyen” opstår.

Men i modsætning til hvad mange tror, er Microsoft Azure langt mere end blot cloudbaseret hosting. Platformen følger en lang række tjenester på tværs af systemer, som alle kommer en given virksomhed til gode, og som alle er cloudbaseret og fungerer i skyen.

Usikkerhed ved at det lægger i skyen?

For mange virksomheder og personer generelt kan det virke en smule skræmmende, at det hele ligger i skyen. For hvad med sikkerheden, backup og hackerangreb.

Der bør dog ingen bekymringer være her, mener flere eksperter. Digitaliseringsstyrelsen selv, skriver da også om emnet her.

Du bør dog væbne dig med en vis tålmodighed førend du vælger den endelige software til håndtering af din virksomhedsdata. For ud over sikkerheden er der en række brugsmæssige faktorer, som helt sikkert skal passe ind i netop din virksomhed, før det bliver et perfect match.