DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Går du også om drømmer om en ny have? Der er mange danskere, der går og har havedrømme, som aldrig får gjort noget ud af at realisere dem. Vi tror, at det i mange tilfælde handler om, at det kan være svært at overskue, hvor man skal begynde.

Det er ikke alle, der har en havearkitekt i maven. Mange ved måske, at de gerne vil lave noget om, men ved ikke præcist hvad.

En anlægsgartner ser muligheder

Kunne du genkende dig selv i ovenstående beskrivelse? Så er du sikkert en af dem, der ville få rigtig meget ud af at gå i samarbejde med en anlægsgartner. En anlægsgartner er vant til at se efter muligheder, som andre ikke opdager. Deres øjne er trænede i at klarlægge, hvilke muligheder der er i et givent naturområde.

Det kan være, at du aldrig selv havde tænk, at det var muligt at anlægge terrasse i din have, fordi jorden er for ujævn, eller at du længe har set dig sur på et træ, som du tænker, du er nødsaget til at leve med i haven. Det er slet ikke sikkert, at du ved, hvilke muligheder din have byder dig, før det bliver klarlagt af en god anlægsgartner.

Med en anlægsgartner får du “alt-i-et”

En af de store fordele ved at hyre en anlægsgartner er, at de kan udfylde så mange funktioner. Har du et træ, der skal beskæres? Intet problem. Drømmer du om at få anlagt et regnbed? Det klarer en anlægsgartner uden problemer.

Tænk hvis du skulle have en mand til at udføre et beskæringsarbejde, mens en anden brolægger og en tredje mand anlægger et regnbed? Det ville da være langt mere fordelagtigt for dig, hvis du kunne samle regningen ét sted!

Men en anlægsgartner kan naturligvis også bestilles til de mindre opgaver. Det kan fx være, at du har brug for at få lagt en ny indkørsel, skal have fældet et enkelt træ eller endelig skal have monteret en græsplæne, så du kan mærke græsset mellem tæerne?

Uanset hvad dine havedrømme er – så kan en god håndfuld af dem realiseres af en anlægsgartner! Læs mere om anlægsgartnere her.