DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Great Place to Works har igennem i lang årrække kåret Danmarks bedste arbejdspladser, for både små, mellem og store virksomheder. Virksomhederne bliver kåret udfra en definition på en god arbejdsplads, som er et sted hvor medarbejderne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kolleger. Igennem medarbejderundersøgelser blandt alle medarbejder, svares på en række spørgsmål om trivslen på den enkelte arbejdsplads, og ud fra resultaterne kåres den bedste arbejdsplads. Alle virksomheder med mere end 20 ansatte har mulighed for at deltage i undersøgelsen, og dermed mulighed for at vinde titlen. Der bliver ligeledes kåret Europa og verdens bedste arbejdspladser, rundt omkring i verden. Verdens bedste arbejdsplads 2016 blev internetgiganten Google, som har mere end 56.000 ansatte på verdensplan.

Danske arbejdspladser bliver bedre

En virksomhed som Abakion, har deltaget i Great Place to Works siden 2007 og har opnået bedste placering i 2012, hvor virksomheden ligeledes blev nomineret til en specialpris for livsbalance. I år blev virksomheden kåret som 3. bedste it-arbejdsplads, og kom på en 10. plads indenfor mellemstore virksomheder generelt. Ligeledes blev virksomheden kåret som den. 42. bedste arbejdsplads for små og mellemstore virksomheder i Europa! Tilbage i 2010 vandt Abakion socialministeren, Claus Hjort Frederiksens balancepris for små og mellemstore virksomheder. Dommerkomitéens begrundelse var følgende:

”Abakion er en virksomhed, der formår at sætte en ny dagsorden i konsulentbranchen. Virksomheden har formuleret et værdisæt, der sætter rammerne for, at medarbejderne kan balancere familie- og arbejdsliv og har samtidig opnået flotte resultater”.

Livsbalanceprisen er efterfølgende blevet en del af Great Place To Work som “Specialprisen for Livsbalance”, hvilket virksomheden vandt i 2013.

En af de mange grunde til at Abakion flere gange er blevet i top 6 over Danmarks bedste arbejdspladser, er at virksomheden forstår at sætte pris på deres medarbejdere og ikke er i tvivl om at det netop er medarbejderne som er deres vigtigste ressourcer. Derfor tilbydes fleksibilitetsordning, der tilgodeser medarbejdernes forskellige livsfaser, samt motivere den enkelte til at bidrage med innovation og vækst til virksomheden.