DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Med løfteudstyr gøres løft af tungt grej til en leg. Desværre ses der en tendens til, at medarbejdere inden der løfter tunge ting flere gange dagligt, må gå tidligere på pension på grund af de er blevet nedslidte. Løfteudstyr skåner medarbejdernes ryg for tunge og gentagende løft. Det er nemlig utroligt nedslidende for ryggen at løfte tunge ting flere gange dagligt, og derfor er det vigtigt, at skåne medarbejdernes ryg ved at benytte sig af løfteudstyr. Udover det, vil produktionen optimeres kraftigt, da løfteudstyr er meget effektivt og kan løfte mange kilo på rekordtid. Et godt bud på løfteudstyr af god kvalitet, er løfteudsyr fra Alvac Industry. Klik her for at læse mere om løfteudstyr.

Hvad er løfteudstyr?

Løfteudstyr kan først og fremmest være mange ting. Det kan både være vakuumløftere, søjlekraner, svingkraner, vakuumåg, donkrafte, palleløftere, taljer eller traverskraner. Hvilken form for løfteudstyr du skal bruge, afhænger af hvad du skal løfte.

Moderne teknologi kombineret med praktiske gøremål

Løfteudstyr kan være designet med en helt særlig teknologi kalder vakuum-teknologi. En vakuumløfter kan løfte stort set alt. Hvad end du skal have løftet en papkasse eller en vinge til et fly, kan et vakuumløfter klare jobbet. En vakuumløfter er speciel god til at løfte emner, som er særligt uhåndterbare, og som kan være svære at løfte uden at beskadige indholdet.

5 hurtige om løfteudstyr

Her får du en kort og overskuelig liste over hvad løfteudstyr kan, og hvorfor løfteudstyr er en god løsning for dig:

  1. Skåner medarbejdernes ryg for tunge og gentagende løft.

  2. Mange muligheder for løfteudstyr til lige netop den type opgave du skal bruge det til.

  3. Kombinerer moderne teknologi med praktiske gøremål.

  4. Kan bruges selv hvis det er et ret uhåndterbart emne der skal løftes, hvor indholdet ikke må blive beskadiget.

  5. Produktionen vil optimeres, da løfteudstyret vil kunne løfte mange kilo på rekordtid.